Top/T-Shirt
Udforsk Stella Nova t-shirts og toppe, der findes i flotte detaljer i form af statements og diverse pasforme, der giver dig muligheden for at opnå et simpelt, men stilet look.
Om du leder efter en ny t-shirt eller en ny top, kan du shoppe udvalget af Stella Nova statement tees og feminine lette toppe her på siden.
Læs Mere
På denne side finder du toppe og t-shirts fra de nyeste kollektioner fra Stella Nova. Stella Novas t-shirts er alle anvendelige året rundt, og kan bæres med en cardigan eller strik over om sommeren eller med en læderjakke til de lidt køligere dage. Hos Stella Nova finder du altid en god blanding af hverdags og fest-items, og du har altid mulighed for at finde en top eller t-shirt som passer til det du lige står og mangler i din garderobe. Stella Nova bestræber sig på at følge de seneste trends, og altid have et bredt udvalg af forskellige prints, farver og materialer. Dette er inkorporeret i Stella Novas toppe og t-shirts. Du vil altid kunne matche en Stella Nova top eller t-shirt med et par Stella Nova bukser eller nederdel, og en jakke udover.