• FRI FRAGT I DK
  • LEVERING 1-3 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET
Størrelse
6 stk
7 stk
7 stk
7 stk
5 stk
6 stk
10 stk
11 stk
8 stk
3 stk
1 stk

Top/T-Shirt

Læs Mere

På denne side finder du toppe og t-shirts fra de nyeste kollektioner fra Stella Nova. Stella Novas t-shirts er alle anvendelige året rundt, og kan bæres med en cardigan eller strik over om sommeren eller med en læderjakke til de lidt køligere dage. Hos Stella Nova finder du altid en god blanding af hverdags og fest-items, og du har altid mulighed for at finde en top eller t-shirt som passer til det du lige står og mangler i din garderobe. Stella Nova bestræber sig på at følge de seneste trends, og altid have et bredt udvalg af forskellige prints, farver og materialer. Dette er inkorporeret i Stella Novas toppe og t-shirts. Du vil altid kunne matche en Stella Nova top eller t-shirt med et par Stella Nova bukser eller nederdel, og en jakke udover.
Om Stella Nova

Velkommen til Stella Novas univers og online shop.
Stella Nova kollektionerne bevæger sig i et franskinspireret univers hvor smukke og feminine detaljer og materialer tilsættes et cool strejf af skandinavisk minimalisme. Kontraster er et bærende element i Stella Novas univers. Det grove mod det fine, det stringente mod det uformelle, det rockede og upolerede mod det delikate og til tider pyntede. Dette er alt sammen modsætninger, der mødes og nu danner rammen om en ny fortælling.

På online shoppen finder du et stort udvalg af Stella Nova designertøj online så som kjoler, toppe, bukser og frakker. Her finder du alt det Stella Nova modetøj du søger. Vi har fri fragt i Danmark.

Stella Nova Copenhagen A/S      |      Glentevej 70A, 2nd fl      |      DK-2400 Copenhagen NV      |      Headoffice +45 3330 8989      |      Powered by Fashionshopping