• FRI FRAGT I DK
  • LEVERING 1-3 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET
Størrelse
6 stk
7 stk
7 stk
7 stk
1 stk

Nederdel

Læs Mere

Du kan på denne side, finde Stella Nova nederdele. Hver sæson kommer der nye Stella Nova nederdele på shoppen, der passer til sæsonen og sæsonens trends. Der vil altid være et bredt udvalg af forskellige Stella Nova nederdele, i forskellige længder, materialer, prints og farver. Stella Nova nederdele kan sættes sammen med de forskellige Stella Nova overdele. Sæt for eksempel en af vores ikoniske og klassiske lædernederdele sammen med en let og feminin Stella Nova top eller skjorte. Stella Nova bestræber sig på at skabe hverdagsklassikere der kan bruges til enhver lejlighed og af enhver kvindetype. Kontrasten i det grove versus det feminine, er noget af det Stella Novas kollektioner oftest indebærer. Stella Novas nederdele er detaljerige og unikke, og det vil altid være muligt at finde en blanding af feminine og maskuline nederdele.
Om Stella Nova

Velkommen til Stella Novas univers og online shop.
Stella Nova kollektionerne bevæger sig i et franskinspireret univers hvor smukke og feminine detaljer og materialer tilsættes et cool strejf af skandinavisk minimalisme. Kontraster er et bærende element i Stella Novas univers. Det grove mod det fine, det stringente mod det uformelle, det rockede og upolerede mod det delikate og til tider pyntede. Dette er alt sammen modsætninger, der mødes og nu danner rammen om en ny fortælling.

På online shoppen finder du et stort udvalg af Stella Nova designertøj online så som kjoler, toppe, bukser og frakker. Her finder du alt det Stella Nova modetøj du søger. Vi har fri fragt i Danmark.

Stella Nova Copenhagen A/S      |      Glentevej 70A, 2nd fl      |      DK-2400 Copenhagen NV      |      Headoffice +45 3330 8989      |      Powered by Fashionshopping