• FRI FRAGT I DK
  • LEVERING 1-3 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET
Størrelse
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
16 stk
21 stk
24 stk
19 stk
9 stk

Kjoler / Tunika

Læs Mere

Her på siden finder du Stella Nova kjoler og tunikaer fra de nyeste sæsoner, og i udsalgsperioder finder du Stella Nova kjoler på udsalg. Brandet Stella Nova er baseret på historien om pigen Stella som elsker tøj og har en enorm garderobe med alle sine favorit styles fra Stella Nova. Stella Nova stilen handler om kontrasterne og om at blande modsætninger. Inden for Stella Novas kjoler er der ligeledes en blanding af de fine og feminine kjoler, og mere cool og rå kjoler. Stella Novas kjoler er detaljerige og unikke, og det vil altid være muligt at finde en blanding af feminine og maskuline udtryk. Med en ny Stella Nova kjole eller tunika i indkøbskurven, køber du en kjole af god kvalitet hvor der er tænkt over detaljerne. Vores kjoler er altid fine at sætte sammen med en Stella Nova jakke, frakke, cardigan eller strik.
Om Stella Nova

Velkommen til Stella Novas univers og online shop.
Stella Nova kollektionerne bevæger sig i et franskinspireret univers hvor smukke og feminine detaljer og materialer tilsættes et cool strejf af skandinavisk minimalisme. Kontraster er et bærende element i Stella Novas univers. Det grove mod det fine, det stringente mod det uformelle, det rockede og upolerede mod det delikate og til tider pyntede. Dette er alt sammen modsætninger, der mødes og nu danner rammen om en ny fortælling.

På online shoppen finder du et stort udvalg af Stella Nova designertøj online så som kjoler, toppe, bukser og frakker. Her finder du alt det Stella Nova modetøj du søger. Vi har fri fragt i Danmark.

Stella Nova Copenhagen A/S      |      Glentevej 70A, 2nd fl      |      DK-2400 Copenhagen NV      |      Headoffice +45 3330 8989      |      Powered by Fashionshopping