Strik
Varm dig selv op i denne sæson med strik og cardigans, som du kan shoppe her på siden. Striktrøjerne findes i forskellige kvaliteter og farver, der giver dig muligheden for at kombinere strikken med din egen personlige stil. Om du søger en behagelig mohair strik eller en blød forårs cardigan, så kan du være sikker på at finde en perfekt style til dig. Længere nede på siden kan du læse mere om strikkene og blandt andet få styling tips og vaskeanvisninger til hvert enkelte materiale.

Shop udvalget og udforsk de flotte farver så du kan finde præcis det look, der passer til dig.
Læs Mere

Stella Nova Strik


Hvilke materialer kan jeg finde en strik og cardigan i?

Her på siden har du en masse materialer og kvaliteter at vælge imellem og du kan altid finde et udvalg af cardigan og strik af alle slags. Udforsk udvalget af skønne strik, der ikke er til at undvære i efterårs og vintersæsonen og som man heller ikke vil mangle på en kølig sommeraften. Der er også de finere og tyndere cardigans til når hverdagsoutfittet trænger til at blive piftet op. Her på siden kan du også finde Peru strikken som er en Fair-Trade strik, der er håndstrikket af lokale kvinder i Peru i det blødeste alpaca materiale. Når du køber denne strik støtter du kvindernes arbejdskraft og en bæredygtig værdikæde.     
Husk også at kigge længere nede på siden, hvor du kan finde en vaskeguide til lige netop det materiale du har købt din nye striktrøje i.  

Du kan shoppe striktrøjer og cardigans fra den nuværende sæson i materialerne: 

 • Mohair
 • Uld
 • Melange
 • Alpaca
 • Bomuld
 • Nylon 

 

Farver og print

Find din nye strik her på siden og udforsk universet af smukke farver og print. Print og farver er med til at gøre din striktrøje unik og udvalget giver dig muligheden for, at vælge efter dine personlige præferencer. Hvis du er til en blød strik eller cardigan i en neutral farve, såsom grå, sort, brun eller hvid, vil der her i udvalget være den perfekte style til dig. Hvis du er til strik og cardigans i fremtrædende farver, såsom neon grøn, pink, blå, rød eller orange, så vil du også kunne finde det du leder efter. Hver farve er nøje udvalgt til hver enkelt strik og cardigan, for at få en style der er så moderne og passende til den nuværende sæson som muligt. 

Udover smukke farver kan du shoppe trøjer med print her på siden. Striktrøjerne og cardiganerne findes i stribet print og udvalget varierer imellem striber på hele trøjen, striber i kanterne af trøjen og striber udvalgte steder på trøjen. Det er oftest striber du vil finde af print, fordi det giver en kontrast på trøjen, som er del af Stella Novas DNA.   

 

Detaljer og teksturer

Du kan her på siden shoppe strik med smukke detaljer og teksturer, som er med til at skabe et feminint look. Detaljerne giver et iøjnefaldende design og gør, at du vil skille dig ud fra andre. Du kan læse mere om hver enkelt detalje og tekstur nedenfor.  

I udvalget på denne side kan du shoppe: 

 • Strik og cardigan med knapper findes som en cardigan, hvor knapperne fungerer som lukning ned foran. Du vil også kunne finde knapper på striktrøjerne i form af en mindre detalje, som oftest er en lukning med flere knapper ved skuldrene, der tilføjer et særligt præg. 
 • Cardigan med bindebåndhvor bindebåndet fungerer som en fin detalje, der bindes til en sløjfe. Bindebåndet fremhæver samtidig formerne og gør at du kan bruge din nye cardigan løstsiddende eller tætsiddende. 
 • Strik med pointelle, der giver en smuk og delikat tekstur til trøjen. Pointelle er når strikken har et diskret strikket mønster, der gør at mønsteret på strikken brydes og bliver mere iøjnefaldende.   

 

Længder, udskæringer og pasformer

Du kan udforske et udvalg af forskellige længder på strikken og længder på ærmerne. Samtidig findes der adskillelige udskæringer på halsen og forskellige pasformer på trøjerne, som giver dig muligheden for at få det look du gerne vil opnå. Opnå for eksempel et afslappet look med en lang løstsiddende strik og et par jeans eller et festligere look med en tætsiddende kort cardigan over en kjole. Du kan læse mere om stylingen af striktrøjerne længere nede på siden.   


Udvalget her på siden inkluderer: 

 • Strik og cardigan, der har en længde over hoften
 • Strik og cardigan, der har en længde under hoften
 • Langærmede strik og cardigan
 • 3/4-ærmede strik og cardigan

 

Udover længden på strikken og dens ærmer, er udskæringen og pasformen på den enkelte trøje med til at gøre strikken mere unik. Udskæringer ved halsen kan du finde som v-hals, rund hals, høj hals og stor såvel som lille rullekrave, så du har et bredt udvalg der tilpasser sig din stil.
Du kan finde striktrøjer og cardigans med en tætsiddende pasform og løstsiddende pasform, som giver dig et bredt udvalg af styles der tilpasser sig din personlige stil. 

Shop netop den strik, som du mangler i din garderobe her på siden.

 

Hvordan skal jeg vaske min nye striktrøje og cardigan?

Vaskeanvisningen til din nye strik afhænger af materialet den er lavet i. Det er vigtigt at du tænker over og er informeret om hvordan din strik skal vaskes og plejes, for at forlænge dens levetid. Dette er især vigtigt med strik da det er nemt at ødelægge det sarte materiale hvis vasket forkert, da der ofte er tale om uld og mohair. Nedenfor kan du finde det materiale som din nye trøje er lavet af, for at finde ud af hvordan det enkelte materiale skal vaskes. 

Alle strik og cardigan må: 

 • Hænges til tørre
 • Ikke tørre tumbles
 • Stryges på lav varme
 • Ikke tilføres blegemiddel


Nedenfor kan du finde vaskeanvisningen for det materiale, som du har købt din nye strik eller cardigan i:

Strik eller cardigander indeholder materialet: 

 • Mindre end 50% uld
 • Akryl
 • Lurex

Skal vaskes på skånevask 30 grader. 

 

Delikat strik og cardigan, der indeholder materialet:

 • Mere end 50% uld 
 • Mohair
 • Polyamid
 • Alpaca
 • Cashmere
 • Nylon

Skal vaskes i hånden.

 

Hvordan skal jeg style min nye striktrøje og cardigan?  

Din nye strik kan styles på mange måder og her får du styling tips til to stilfulde outfits. Sammensæt din cardigan eller strik med en flot nederdel for at opnå et feminint look. Du kan bruge det til hverdag hvis du vælger en lædernederdel og til fest, hvis du vælger en løsere viskose nederdel. Du kan finde udvalget af flotte nederdele til din strik og cardigan her på webshoppen.   

En anden styling idé er at sammensætte din nye strik og cardigan med et par bløde bukser eller et par denim jeans. Det er en klassisk og let måde at sammensætte dit outfit på og det giver illusionen af at du har tænkt meget over det. Du kan finde udvalget af bløde bukser og jeans her på webshoppen.    

Med disse styling muligheder kan du kombinere din nye strik eller cardigan med din egen personlige stil, for at give den kontrast som du ønsker.