• FRI FRAGT I DK
  • LEVERING 1-3 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET
Størrelse
12 stk
20 stk
21 stk
19 stk
13 stk

Strik

Læs Mere

Hvis du elsker den ikoniske Stella Nova stil og de moderigtige styles, så er du på den rette side. Her på siden finder du nemlig udvalget af Stella Nova cardigan og strik. Hos Stella Nova finder du altid et bredt og lækkert udvalg af cardigan og strik af alle slags. Stella Nova har både de bløde og vamsede strik der ikke er til at undvære i vintertiden, og som man heller ikke vil leve uden på en kølig sommeraften, der er også de finere og tyndere cardigans til når hverdagsoutfittet trænger til at blive piftet op. For Stella Nova er det vigtigt at blande kontraster, så det feminine altid har en kant af maskulinitet i sig. Miks og match din cardigan eller strik med en flot nederdel eller et par bløde bukser og en t-shirt eller top. Husk forresten at skrive dig op til nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af nyheder, tilbud og inspiration når der kommer nye cardigan og strik på shoppen.
Om Stella Nova

Velkommen til Stella Novas univers og online shop.
Stella Nova kollektionerne bevæger sig i et franskinspireret univers hvor smukke og feminine detaljer og materialer tilsættes et cool strejf af skandinavisk minimalisme. Kontraster er et bærende element i Stella Novas univers. Det grove mod det fine, det stringente mod det uformelle, det rockede og upolerede mod det delikate og til tider pyntede. Dette er alt sammen modsætninger, der mødes og nu danner rammen om en ny fortælling.

På online shoppen finder du et stort udvalg af Stella Nova designertøj online så som kjoler, toppe, bukser og frakker. Her finder du alt det Stella Nova modetøj du søger. Vi har fri fragt i Danmark.

Stella Nova Copenhagen A/S      |      Glentevej 70A, 2nd fl      |      DK-2400 Copenhagen NV      |      Headoffice +45 3330 8989      |      Powered by Fashionshopping