Bluse/Skjorte
Her på siden finder du udvalget af eksklusive Stella Nova bluser og Stella Nova skjorter, som du kan kombinere med din egen stil. Du kan shoppe forskellige typer bluser såsom sweatshirts og feminine bluser, samt skjorter til hverdag og fest. Bluserne og skjorterne fås i unikke print, med smukke detaljer der giver den enkelte style et præg der varierer mellem cool statements og flotte flæser. Længere nede på siden kan du læse mere om bluserne og blandt andet få styling tips og vaskeanvisninger til hvert enkelte materiale.

Find din nye favorit sweatshirt, feminin let bluse og skjorte her på siden.
Stella Nova bluser og skjorter

Hvilken typer bluser og skjorter kan jeg finde her på siden?

Her på siden finder du bluser og skjorter fra de nyeste sæsoner, som kommer i diverse længder og udskæringer ved halsen. Lad dig inspirere af de fine materialer, detaljer og prints i Stella Novas udvalg af overdele, som altid er bredt. Du kan shoppe en blanding af nemme basis overdele og de mere festlige skjorter og bluser, som alle er detaljerige. I det brede udvalg finder du også en blanding af feminine og maskuline udtryk og køber du en bluse eller skjorte fra Stella Nova, får du et kvalitetsprodukt hvor der er kræset for detaljerne. 

Bluserne og skjorterne her på siden er fra den nuværende sæson og din nye favorit kunne være en:

 • Skjorte med krave
 • Feminin let bluse
 • Sweatshirt
 • Langærmet bluse
 • Hverdagsbluse
 • Festbluse

Print og farver

Find din nye bluse eller skjorte her på siden og udforsk universet af smukke farver og unikke print. Print og farver er med til at gøre din overdel unik og udvalget giver dig muligheden for, at vælge efter dine personlige præferencer. Hvis du er mere til simple farver og nedtonede print, så vil du også kunne finde det du leder efter. Hvert print er nøje designet og udvalgt til hver enkelt style, for at give den et sammensat look. 

Her på siden kan du shoppe de mest trendy farver her på siden, om du søger en ensfarvet sweatshirt, en mønstret bluse eller en klassisk skjorte, vil du kunne finde et bredt udvalg for den nuværende sæson. Bluserne her på siden findes i unikke print og udvalget varierer imellem ensfarvede, blomstrede, mønstrede, stribede og statements, i store såvel som små print.       

Detaljer og teksturer

Du kan her på siden shoppe bluser og skjorter i smukke detaljer og teksturer, som er med til at skabe et feminint look. Detaljerne på de overdele du finder her på siden giver et iøjnefaldende design, om du er til mindre detaljer som knapper eller mere signifikante detaljer såsom flæser. 
På udvalgte styles kan du finde teksturer, i form af en flæse på skuldrene eller rynk ved halsen eller ærmerne, der giver forskellige illusioner til stylen.


I udvalget på denne side kan du shoppe: 

 • Bluser med flæserfindes i forskellige varianter, siden flæserne er fordelt proportionalt efter tøjets form og type. Bluserne her på siden vil oftest have flæserne på selve blusen eller på ærmerne, som fungerer som en fin og mere diskret detalje til stylen. Flæserne er store som små, hvor de større flæser for eksempel kan findes som detalje ved skuldrene og hvor de små flæser kan findes som en lille kravedetalje. 
   
 • Bluser og skjorter med knapperer oftest skjorterne her på siden, hvor knapperne fungerer som lukning ned foran og på ærmerne. Du vil også kunne finde knapper på de lette og feminine bluser i form af en lille knaplukning ved hals, ryg eller ærme.

 • Skjorter med kraver, hvilket kan være skjorter med en klassisk krave eller skjorter der har en lille flæse som krave. 

 • Bluser og skjorter med båndog her er der tale om talje bånd og bindebånd ved halsen. Talje båndet giver dig muligheden for at sætte din bluse som du vil have den og fremhæve kroppens former. Bindebåndet ved halsen gør, at du kan binde en smuk sløjfe foran som er en smuk og iøjnefaldende detalje.

 • Bluser med statements vil oftest kunne findes på sweatshirts og giver stylen et unikt Stella look. 

Længder og udskæringer

Du kan udforske et udvalg af forskellige længder på bluserne og dens ærmer og udskæringer på halsen. Bluserne og skjorterne på denne side findes i 2 længder; en længde, der går til lige over hofterne og en længde, der går til lige under hofterne. Ærmerne på de enkelte overdele varierer imellem lange ærmer, korte ærmer og 3/4 ærmer, så du har et bredt udvalg af længder, der passer til din personlige stil og den nuværende sæson.   

Udover længderne, er halsudskæringen på den enkelte bluse med til at gøre den speciel. Udskæringer på blusens hals kan du finde som v-hals, rund hals, høj hals, hals med bindebånd og knaplukning ved hals. Skjorternes halsudskæring vil oftest være i form af en krave, der varierer imellem almindelig krave, kinakrave og flæsekrave. Disse muligheder giver dig et bredt udvalg der tilpasser sig din stil.


Hvilket udvalg af materialer kan jeg finde overdele i, her på siden?

Her i udvalget har du en masse materialer og kvaliteter at vælge imellem. Du kan shoppe overdele i materialer helt fra silke til velour og i materialer, som kan bruges i koldere såvel som varmere vejr. Med et udvalg der er så bredt, er du sikker på at finde en skøn bluse i det perfekte materiale til dig. Husk også at kigge længere nede på siden, hvor du kan finde en vaskeguide til lige netop det materiale du har købt din nye kjole i. 

Her på siden kan du shoppe:

 • Viskose bluser og skjorter
 • Silke bluser og skjorter
 • Sweatshirts lavet med økologisk bomuld
 • Polyester bluser
 • Cupro bluser

Hvornår og til hvad kan jeg bruge min overdel?

Udforsk udvalget af bluser og skjorter, der kan bruges til forskellige lejligheder og til den nuværende sæson. Kombiner din egen personlig stil og style din bluse og skjorte med det tilbehør, der tilpasser sig sæsonen og den begivenhed du skal bruge den til.  

Her på siden kan du shoppe en ny let forårs- og sommerbluse, en blød sweatshirt til sommeraftenerne og efterårssæsonen eller en fin skjorte til de kommende begivenheder. Mange af overdelene i udvalget kan bruges til flere sæsoner, hvilket du kan læse mere om i styling guiden længere nede på siden.  

 

Hvordan skal jeg vaske min nye bluse og skjorte?

Vaskeanvisningen til din overdel afhænger af om materialet er let eller tungt. Det er vigtigt at du tænker over og er informeret om hvordan din bluse skal vaskes og plejes, for at forlænge dens levetid. Nedenfor kan du finde det materiale som din nye overdel er lavet af, for at finde ud af hvordan det enkelte materiale skal vaskes. Selvom du har en guide her er det stadig vigtigt at du kigger på vaskeanvisningen, der sidder på mærket inde i tøjet du har købt.  

 

Generelt må alle bluserne og skjorterne her på siden:  

 • Hænges til tørre
 • Ikke tørre tumbles
 • Stryges på lav varme
 • Ikke tilføres blegemiddel


Undtagelsen er når blusen er lavet af et materiale der er ekstra sart såsom pailletter, glitter eller spejldetaljer. Nedenfor kan du finde vaskeanvisningen for det materiale, som du har købt din nye overdel i:

Let kjoleder indeholder materialet: 

 • Viskose
 • Silke
 • Cupro
 • Spandex

skal vaskes i hånden.

 

Tungere kjolei materialet:

 • Bomuld
 • Polyester
 • Nylon

skal vaskes på skånevask 30 grader. 

 

Delikat kjoleder indeholder materialet: 

 • Rayon

skal renses, ikke vaskes. 

 

Sart kjoleder er lavet med:

 • Pailletter
 • Spejldetaljer
 • Glimmer 

Må ikke vaskes, tørre tumbles, stryges, renses eller tilføjes blegemiddel. 

 

Hvordan skal jeg style min nye bluse og skjorte?  

Din nye bluse og skjorte kan styles på uendelige mange måder og her får du styling tips til tre stilfulde outfits. Sammensæt din bluse eller skjorte med en flot nederdel for at opnå et feminint look. Du kan bruge det til hverdag hvis du vælger en lædernederdel og til fest, hvis du vælger en løsere viskose nederdel. Du kan finde udvalget af flotte nederdele til din overdel her på webshoppen.   

En anden styling idé er at sammensætte din nye overdel med et par bløde bukser eller et par denim jeans. Det er en klassisk og let måde at sammensætte dit outfit på og det giver illusionen af at du har tænkt meget over det. Du kan finde udvalget af bløde bukser og jeans her på webshoppen. Hvis du har købt en tyndere bluse eller en skjorte, kan du bruge den til at have indenunder en buksedragt eller en kjole, hvis du for eksempel gerne vil bruge din kortærmede buksedragt eller kjole til når vejret er lidt koldere.     

Med disse styling muligheder kan du kombinere din nye bluse og skjorte med din egen personlige stil, for at give den kontrast som du ønsker.