• FRI FRAGT I DK
  • LEVERING 1-3 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET
Størrelse
2 stk
6 stk
6 stk
5 stk
4 stk
21 stk
33 stk
30 stk
30 stk
18 stk
4 stk

Bluse/Skjorte

Læs Mere

På denne side finder du Stella Nova bluser og skjorter fra de nyeste sæsoner og i udsalgsperioden finder du bluser og skjorter på udsalg. Vores bluser og skjorter er altid nemme at sætte sammen med Stella Nova bukser, nederdele, strik og jakker. Lad dig inspirere af de fine materialer, detaljer og prints i Stella Novas udvalg af overdele. Der findes altid et bredt udvalg, og en god blanding af nemme basis overdele, og de mere festlige skjorter og bluser der nemt kan piftes op og bruges til en aften i byen. Sæt for eksempel en Stella Nova bluse sammen med en underdel eller bukser i samme materiale og print, for at opnå et cool buksedragt look. Stella Novas bluser og skjorter er detaljerige og unikke, og der er altid en god blanding af feminine og maskuline udtryk i kollektionerne. Køber du en bluse eller skjorte fra Stella Nova, får du et kvalitetsprodukt hvor der er kræset for detaljerne.
Om Stella Nova

Velkommen til Stella Novas univers og online shop.
Stella Nova kollektionerne bevæger sig i et franskinspireret univers hvor smukke og feminine detaljer og materialer tilsættes et cool strejf af skandinavisk minimalisme. Kontraster er et bærende element i Stella Novas univers. Det grove mod det fine, det stringente mod det uformelle, det rockede og upolerede mod det delikate og til tider pyntede. Dette er alt sammen modsætninger, der mødes og nu danner rammen om en ny fortælling.

På online shoppen finder du et stort udvalg af Stella Nova designertøj online så som kjoler, toppe, bukser og frakker. Her finder du alt det Stella Nova modetøj du søger. Vi har fri fragt i Danmark.

Stella Nova Copenhagen A/S      |      Glentevej 70A, 2nd fl      |      DK-2400 Copenhagen NV      |      Headoffice +45 3330 8989      |      Powered by Fashionshopping